Therese Lindgrens världsrekord! by Anna Rut Fridholm

Youtube-stjärnan Therese Lindgren hade bestämt sig hon skulle slå ett Guiness rekord! Det blev ett galet jobb att lyckas baka världens största vegantårta på närmare ett halvt ton! Men det gick bra och inspektören influgen från London och Guiness Rekordbok var nöjd!

Nya GDn på skolverket... by Anna Rut Fridholm

...heter Peter Fredriksson, gammal lärare till Håkan Hellström! Dagens Samhälle blev glada, så här skriver Cecilia Granestrand: "Fantastiskt fina bilder på Peter Fredriksson! Alla här är lyriska! Det blir stor etta-bild! :-)"

Vegolyftet! by Anna Rut Fridholm

Ecogustos kock Magnus Naess håller workshop för Västerås kommuns skolkökspersonal för att höja nivån på den vegetariska matlagningen. Jätteinspirerande och gott! Jag satte ihop en liten presentationsfilm om vad han gör.

Pål Svensson, Sveriges meste stenskulptör by Anna Rut Fridholm

Kall men fantastisk dag i Göteborg där vi hänger med Pål Svensson hela dan. Konstnären har gjort sig förtjänt av Stenpriset slår Sveriges Stenindustriförbund fast, och det är av den anledningen vi gör ett rep om honom. Klicka på bilderna om du vill se större.

Stockholms stads innovationsstipendier i år igen! by Anna Rut Fridholm

Har fotograferat Stockholms Stads utdelning av sina innovationsstipendier i Prinsens Galleri i Stadshuset sedan några år. Underbara nya idéer som presenteras i olika kategorier och alltid glad och härlig stämning!

pressbilder behövs alltid by Anna Rut Fridholm

Plåtade Lotta Larsson som har inredningsföretaget http://www.cielinteriors.se (med fantastiskt fint showroom på Östermalm för den som är intresserad) 

"Stort tack igen för toppenjobb-jag är verkligen supernöjd! Min man var förresten väldigt impad av din meritlista på kunder, han är ju politiskt aktiv och såg ngra bekanta där ibland dem, som han tyckte du verkligen hade fångat bra och annorlunda. /Lotta"

uppdatering av sj´s bildarkiv by Anna Rut Fridholm

Ett av årets största jobb har jag gjort för SJ, som behövde uppdatera sin bildbank. 

JM-familjerna by Anna Rut Fridholm

JM gick i veckan ut med annonser där olika familjer fick beskriva hur de upplevde sina nya lägenheter. Fotografer hade samma uppdrag olika städer. Fick efter leverans detta härliga kvitto på mina ansträngningar för att det skulle bli naturliga och välkomponerade bilder, där det också händer något, från kampanjens AD:
Hej!
Vilka superfina bilder du tog på familjerna till JM-annonsen! Stor klasskillnad mot de andra städerna. Hurra! /Lena

:-)

Hemma hos Peter Jihde by Anna Rut Fridholm

Peter Jihde fick diabetes för ett par år sedan. Många mammor har hört av sig till honom och berättat om sina barn som skämdes så för sin sjukdom att de inte tog sina sprutor. Då bestämde han sig för att starta ett instagramkonto där han lägger ut ett foto varje gång han tar sin spruta.  https://www.instagram.com/jihdesdiabetes/

lill-babs! by Anna Rut Fridholm

Lill-Babs

Jag har haft fullt upp de senaste veckorna, anordnar ju också en resa till Italien tillsammans med min kollega Sophie Naess i vårt bolag EcoGusto! Vi kom hem förra veckan efter några galet intensiva dagar med våra deltagare. Resan fick jag idén till efter ett fotorep jag gjorde där - Jakten på den vita tryffeln. Dan efter hemkomsten så plåtade jag SKAPs stipendiefest på Brooklyn Bar i Hornstull och där var Lill-Babs en av pristagarna. Hon intog den lilla scenen med storm och körde ett potpurri av gamla godingar. Jag blev helt tagen och så glad av att se henne in action! Vilken donna!